Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.09.17

Vízálló LED szalagok

A kültéri világítás és fénytechnikai tervezés során megannyi lehetőség kínálkozik, mellyel esztétikusabbá vagy hangulatosabbá varázsolhatjuk otthonunkat, kertünket, azonban a kültéri speciális jellemzők következtében szükséges figyelembe venni a környezeti adottságokat, jellemzőket, valamint az időjárás viszontagságait egyaránt. Amodern fénytechnikai megoldások egyik leglátványosabb, sokoldalúbb és hosszú távon is költséghatékony megoldása a LED fények, szalagokalkalmazása, melyek felhasználása és végső megoldása során csupán a képzeletünk szabhat határt kültéren is, ezért a gyártók kifejlesztették a vízálló LED szalagokat:

  • Kiváló lehetőség kerti világításnak a vízálló LED szalag, hiszen ellenáll a csapadéknak, a párának, valamint a kerti locsolóknak és egyéb kerti elemeknek.
  • Az épület megvilágítására is remek megoldás, mivel az időjárási tényezők nem okoznak kárt a működésében.
  • Számos egyéb kültéri felhasználási lehetőség.

Válasszon kertjébe és élőkörnyezete külső tereihez vízálló LED szalagokat és teremtsen hangulatos, mégis gazdaságos megoldásokat otthonába! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, valamint tekintse meg weboldalunk gazdag termékkínálatát és válogasson igényeinken megfelelően!


 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!