Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.05.21

Világító LED-es rajztábla

Napjainkban a reklámeszközök tárháza szinte kimeríthetetlen, hiszen manapság a rohanó technikai világunk sajátosságainak köszönhetően a lehetséges ügyfelek ingerküszöbe igen csak kitolódott és ezért hatásos, meggyőző és kreatív reklámeszközökre van szükség az eredményes figyelemfelkeltés és vásárlásösztönzés érdekében.  

A kreatív reklámeszközök egy nagy csoportjának jellemzője, hogy sikeresen beépítették a mai modern technikai lehetőségeket és így kombinálva értek el az alkotók sikereket. Az egyik korszerű és látványos reklámeszköz a világító LED-es rajztábla, melyhez speciális tollak szükségesek, hogy megeleveníthesse különböző fényekben alkotását, valamint eltérő funkciókat láthat el:

  • Kirakatba, falra, pultokra függeszthető
  • Állványra helyezhető, kiállítható
  • Élő emberes reklámfelületként akár mozogni is lehet vele

A megszokott hirdető és megállító táblákkal szemben mutatós, látványos és figyelemfelkeltő jelenség, mely egy gazdaságos és rövid időn belül megtérülő befektetés a cégek és vállalatok számára. További érdekessége a világító LED-es rajztáblának, hogy magánhasználatra, gyerekjátékként is elterjedt, felhasználóbarátabb változatban.

Cégünk számos látványos LED-es terméket kínál, melyeket tekintsen meg weboldalunkon, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!