Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.01.29

Milyen szempontok alapján válasszunk LED szalagot?

Ha rádöbbentünk, milyen sokat nyerhetünk a LED-es világítással és elhatároztuk, hogy beruházunk rá, szükséges számba vennünk néhány dolgot a vásárlás előtt, annak érdekében, hogy mindenhova a leghasznosabb fényforrás kerülhessen.

A LED szalag kiválasztásának első és lényeges szempontja eldönteni, hogy hova és mire szeretnénk használni. Szükséges például átgondolnunk, hogy mennyire páradús vagy poros a helyiség, mert ide szilikon borítású LED szalag szükséges, ami egyszerűen tisztán tartható.

Emellett, gondoljuk végig, hogy főfényként, kiegészítő világításként vagy díszelemként használnánk, hiszen ez meghatározza a LED világítás fényerejét. Ez általában méterenkénti lumen értékkel van feltüntetve. 300-500 lumen/méter közötti fényerővel rendelkező LED szalag kiegészítő világításként, a 700-900 lumen/méter értékkel bíró szalag azonban főfényként is megállja a helyét. Természetesen ezt befolyásolja a helyiség tájolása, a belmagasság és egyéb tényezők is. Emellett fontos, hogy legyen a közelben egy áramforrás a csatlakozónak.

Ha minőségi LED szalagot keres, nézzen körül kínálatunkban és rendeljen!
 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!