Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.08.12

LED fények a közvilágításban

A környezettudatos életszemlélet, valamint a folyamatosan növekvő közüzemi árak mellett kiemelkedően fontos szemponttá vált a modern, gazdaságos és innovatív világítási lehetőségek alkalmazása, melyek a közvilágítás tekintetében is elsődleges szerepet játszik. A megnövekedett igények következtében hazánkban is bevezetésre kerültek az első LED fények a közvilágításban, amelyek ugyan még csak teszt fázisban vannak, azonban a jövő fénytechnikai lehetőségeit hordozzák magukban.

A LED fénytechnikailehetőségek alkalmazása a közvilágításban hosszú távú megoldást jelenthet a költségcsökkentés és a környezetbarát megoldások tekintetében egyaránt. Az eddigi tapasztalatok és a mérési eredmények alapján közel 80%-os volt az energia megtakarítás az új rendszer alkalmazásának köszönhetően. A nagyobb területeket érintő bevezetés még ugyan időigényes folyamat, azonban modern korunk energia és költséghatékony világítási megoldása már a közvilágításban is helyet kapott és folyamatosan fejlődik.

További információkért és minőségi LED fénytechnikai megoldásokért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!