Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.02.20

Kreatív faldekoráció

A reklámipari megoldások esetében gyakran találkozunk világító feliratokkal, hátulról megvilágított reklámtáblákkal, melyek nem csupán kreatív figyelemfelkeltő megoldások, de igen dekoratív jelenségek. A LED szalagok segítségével ez az esztétikus jelenség már nem csupán reklámra és vevőösztönzésre használható, hanem igényeinknek és képzeletünknek megfelelően otthonunkat is díszíthetjük ezzel a technikával.

Egyénileg legyártott faldíszek, feliratok, faliképek, tükrök beépített háttérvilágításaként a LED szalagok nem csupán hangulatos és dekoratív látványelemei lehetnek otthonunknak, de gazdaságos és hosszantartó fényforrásként is szolgálhatnak, anélkül, hogy megemelkednének közüzemi számláink. A LED szalagok számos különböző színben képesek egyedivé varázsolni a fényviszonyokat, valamint a programozható változatok a folyamatos színváltogatásra, különféle effektekre is alkalmasak.

Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válasszon igényeinek megfelelő LED szalagot, mellyel kreatívan teheti egyedivé otthonát! További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!


 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!