Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.01.29

Kiváló LED szalagok

Napjainkban egyre divatosabb a LED szalaggal megvilágított belső terek, bútorok és egyéb helyeken elhelyezett hangulatvilágítás, melyek nem csupán dekoratívak, hanem gazdaságosak is.

A dekoratív világítás nagy előnye, hogy egy vezérlő segítségével kedvünk szerint változtathatjuk a fény színét és intenzitását, így a hangulathoz és hatáshoz igazíthatjuk. Továbbá egy nagyon tartós megoldásról van szó, mivel magas minőségének köszönhetően hosszú idő után sem veszít fényerejéből.

Felhasználási területe tekintetében rendkívül sok lehetőségünk van, kültéri és beltéri alkalmazásban egyaránt. Megvilágíthatjuk bútorainkat, ünnepi dísze lehet lakásunknak, gazdaságos dekorvilágítást biztosíthat akár karácsony idején is a fán vagy az épület külső tereiben. A gyártók figyelembe vették a kivitelezésnél a kültéri alkalmazás sajátosságait is, az időjárásnak megfelelően.

Vásárlás előtt vegyük figyelembe a LED szalagok IP besorolását, amely jelzi az ellenálló képességét például vízzel, hővel szemben vagy kérje szakember tanácsát! Tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére termékeink széles választékából!
 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!