Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.06.27

Energiatakarékos LED fal

Napjainkban a rohamos fejlődés az élet egész területén megfigyelhető, igaz ez a reklámszakmásra is. A modern technika a reklámfelületeket is folyamatos változásban tartja, így lassan eltűnik a papíralapú reklámhordozók világa is. Az újságot felváltja a digitális képernyő, így a plakátokat is a LED fal.

A LED fal még egy viszonylag új lehetősége a reklámok megjelenítésének, de máris elterjedőben van. Egy ilyen fal sok-sok LED izzó egy helyre csoportosításából ad ki egy összefüggő és monumentális LED falat. Előnye, hogy nemcsak nagyobb figyelemfelkeltő erővel bír, de éjjel-nappal látható az áramszükségletének köszönhetően. További pozitív tulajdonsága, hogy mivel nem hagyományos, hanem LED izzókat tartalmaz, így a LED fal nemcsak környezetbarát, de energiatakarékos is.

A panelek kialakításánál gondoltak a praktikumra is, így kis súllyal rendelkeznek, mobilak, gyorsan és könnyen összeszerelhetőek. A technológia, mellyel a LED falat kifejlesztették, nemcsak környezetbarát, de mindezek mellett a szín és képminőség is maximális maradt. A LED falak kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatóak, hiszen már kis távolságból is felismerhetően kiadják a megjeleníteni kívánt hirdetést.

Felkeltettük érdeklődését? Bátran keressen fel minket további információkért!
 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!