Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.01.29

Csúcstechnológia és spórolás

A mai világban teljességgel elképzelhetetlen, hogy mi lenne velünk elektromos áram nélkül. Az összes háztartási gép, a számítógépek és a lámpák hiánya ellehetetlenítené életünket. De az sem mindegy, milyen lámpát, milyen izzót használ. 

Ha ránk hallgat, a LED-et választja! Tudta Ön, hogy egy LED-es izzó fele annyi energiát fogyaszt, mint energiatakarékos társai? S, hogy a hagyományos égőkhöz képest pedig akár 90%-kal gazdaságosabb? Számos más érvünk is van, amelyek mind biztonság, mind megtakarítás szempontjából a LED-izzók mellett szólnak. 

Tekintse meg kínálatunkat kényelmesen, az otthonában, s szerezze be legújabb LED-es égőit! Hosszú évek tapasztalatával felépített, és folyamatosan bővülő kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek megfelelő termékeket, de amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, természetesen örömmel állunk rendelkezésére. 

Spóroljon sokat, mielőtt döntene, próbálja ki honlapunk költség kalkulátorát, hogy számszerűsítve is lássa, mennyivel jobban járhat ezzel az okos döntéssel. 

Nap mint nap segítünk vásárlóinknak jobb megoldást választani, ezeket a tapasztalatokat, a gyakori kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük Önnek, ezzel is segítve a választást. Ne habozzon, váltson LED-re, megéri!
 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!