Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.11.14

A LED fényújságok

A modern LED-es reklámeszközök tárháza egyre szélesebb, hiszen a felhasználók igények megnövekedésével, valamint a partner- és ügyfélkör elvárásainak változásával új és innovatív technológiai lehetőségek, továbbá eszközök jelennek meg a piacon.

A fényújságok már sok éve sikeresen alkalmazott marketing- és reklámeszközöknek számítanak a különböző felhasználási területeken, azonban a mai gazdaságos és látványos LED fénytechnikai megoldások számtalan egyéb lehetőséget is kínálnak napjainkban.

A LED fényújságokfelhasználási területi között szerepelnek a szórakozóhelyek, vendéglátó és kereskedelmi egységek, közterek és egyéb lehetőségek, mivel a fényújságok elsődleges feladatai közé tartozik az ügyfelek figyelmének felkeltése, tájékoztatása és ösztönzése, melyet a fénytechnikai lehetőségeknek köszönhetően látványos módokon kivitelez a rendszer.

  • Figyelemfelkeltő színek, betűtípusok és effektek
  • Grafikai elemek megjelenítése
  • Hasznos és közérdekű információk, akciók és egyéb feliratok megjelenítése
  • Mozgáseffektek széles választéka
  • Más látványelemekkel együtt alkalmazva egyedi figyelemfelkeltő elemként is használható a sikerek elérése érdekében.

LED fénytechnikai elemekkel kapcsolatos bővebb információkért, valamint minőségi termékekért tekintse meg weboldalunkat, illetve keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


 

 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!