Kosár tartalmaAz Ön kosara jelenleg üres!
Led lámpa, led spot webáruház
Hírek
2014.11.14

A LED fénytechnika a divatiparban

A divatipar gyakran rukkol elő megdöbbentő és a nagyközönség számára furcsa ruhadarabokkal, kiegészítőkkel, azonban az idő múlásával ezek a darabok beépülnek a hétköznapi divatba és köztudatba. Napjainkban a LED fények egyre gyakrabban jelennek meg a nemzetközi kifutókon, kisebb-nagyobb ruhadarabokon vagy akár egész kollekciókban, melyek közül egyes termékek múzeumokba, míg mások az utcákra kerülnek.

Néhány divatcég:

  • CuteCircuit: A londoni székhelyű design cég a Galaxy dress elnevezésű ruhakölteményt dobta piacra, amely jelenleg a chicagói ipari múzeumban kapott helyet a többi technikai újdonság között, mint kiállítási darab.
  •  Lumigram: A francia divatcég számtalan hétköznapi, utcai viseletnek szánt divatcikkel és lakberendezési elemmel döbbentette meg a közvéleményt nemrégiben, és a termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
  • GlowFur: Az amerikai cégnél olyan műszőrme ruházati termékeket készítenek, melyek világítanak, azonban ezeket nagy valószínűséggel rövid időn belül nem láthatjuk az üzletek polcain.

A LED fénytechnikai elemeket már sűrűn láthattuk kirívó látványelemként különféle divatipari cikken, azonban a jövő egyik kihívása, hogy ezeket a hétköznapi életbe ültesse át.

További információkért és minőségi LED termékekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


 

 

Vissza

© 2009 - Penzor Kft.  |  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!